Els patrocinadors que fan possible les activitats culturals de l'Ateneu són els mateixos socis, l'Ajuntament de Bescanó i els diferents negocis i comerços llistats següents que han col·laborat desinteressadament:

 

ASSESSORIA IMMA POU

ASSESSORIA BESCANÓ

PASTISSERIA PUJOL

BONÀREA BESCANÓ

PERE LLADÓ

RESTAURANT BESCANONÍ

VIDAL VINYOLES

NETNERD.CAT 

CONSTRUCCIONS MOISÉS

JAUME POU

LAMPISTERIA FRANCESC CARLES

BUTIBÓ

L'ateneu té per objectiu complementar l'oferta cultural existent a Bescanó, ampliant-la a un tipus d'actes que fins ara no s'han realitzat mai o bé no amb la suficient recurrència.

Tal com us hem explicat els objectius de l'ateneu són força específics i els actes han d'anar encaminats a promocionar aquests objectius de manera que els ciutadans del municipi es puguin beneficiar de la nova oferta cultural, complementària a l'actual.

Un Ateneu serà tan potent com les activitats que sigui capaç d'organitzar i que aquestes tinguin la proporcionada resposta per la població. Per aquesta raó, creiem que és la nostra responsabilitat intentar buscar aquelles activitats, cursos, conferències o actes que siguin d'interès dels ciutadans i que aquests esdevinguin socis de l'Ateneu per ajudar a crear una comunitat sensible als actes culturals, socials i de promoció de la llengua i la nova república catalana.

Els integrants de la junta executiva, som els encarregats de pensar i treballar en la creació i execució de noves activitats. Fins ara hem fet o estem preparant les següents:

 

  • Correllengua 2016 (anual)
  • Escudella't per la Marató (puntual, de moment)
  • Setmana Isidre Vicens 2017 (mensual de Gener a Abril)
  • Jornades Republicanes 2017 (anual)

 

Com veieu no parem quiets. És més! Volem fer encara més activitats i necessitem encara més socis per a dur-les a terme.

Tens alguna activitat que creus que podem dur a terme des de l'Ateneu i que s'adequa als nostres principis?

Posa't en contacte amb nosaltres i proposa'ns l'activitat, acte o curs que hagis pensat.